Baby blanket in progress
Baby blanket in progress

[English below]

Dagene som en familie på tre er nu talte og jeg er gået på barsel med ro i sindet og er gået i gang med at forberede til at blive mor til to. Det lyder lidt skræmmende for mig, men jeg glæder mig også vildt meget.

Finished cowl
Finished cowl

Mine redebygningslyster har blandt andet betydet at jeg har opgivet mit startitisprojekt for i år. Jeg havde ellers forestillet mig, at jeg ville starte en masse små projekter og blive færdig med en hen ad vejen. Jeg havde dog ikke regnet med, at jeg ville få stor lyst til at gøre rent bord mht mine kreative projekter. Altså ikke sådan at jeg regner med at blive færdig med alting, men sådan at jeg har fået mere lyst til at koncentrere mig om at få nogle af dem færdige.  Det er dog dejligt at have det sådan – det er ikke noget jeg normalt er plaget meget af 😉 Nu bruger jeg lysten til at arbejde derud af på bl.a. mit babytæppe til lillebror. Det er måske også meget passende, at jeg får strikket det færdigt, så vi kan bruge det så hurtigt som muligt. Sjovt nok passer dette også rigtig godt sammen med den nyeste KAL som er startet hos lindse.dk – nemlig finish or frog it. Ideen er at man ‘tilmelder’ et projekt som er startet før 1. januar med et billede og for at kvalificerer sig til lodtrækningen, så skal man enten færdiggøre projektet inden udgangen af marts eller pille det op og vise et billede af det oprullede garn.

Green baby sweater
Green baby sweater

Siden jeg skrev her sidste har jeg færdiggjort endnu en baby sweater, denne gang i den skønneste grønne farve. Den mangler ligesom den første baby sweater en lukning af en eller anden art. Til den netop afsluttede KAL’en hos Lindse.dk har jeg strikket en cowl efter opskrift af Lykkefanten. Den er skøn og jeg bruger den rigtig meget. En anden gang vil jeg dog overveje at strikket den lidt strammere, altså med et mønsterrapport mindre.

Our days as a family of three are numbered. I’m now on maternity leave and have started preparing for the new baby and becoming a mother of two boys. It’s kinda scary but I’m also very excited to meet the little new one. 

My nesting urges have cause me to stop my startitis (startosis – according to the knitmoregirls) project for the year. I had imagined that I would start a lot of little projects for the baby and finish them during the year. I hadn’t figures that I would have a strong urge to declutter my creative projects. Not that I’m thinking that I will finish everything but I’m focusing on finishing some of the ones I have. This urge to finish things is a nice feeling – not one that I’m used to having.

My top priority at the moment is the baby blanket I’m knitting for the new baby. I’m doing quite well with it and have made nice progress on the shell border even thought it’s rows of more than 400 sts each. I have also entered it into a finish or frog it KAL that has a deadline at the end of March. 

Since writing here last I have finished a green baby sweater and a cowl by Lykkefanten. Both nice knits that I enjoyed. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s