Finished Baby Sophisticate
Finished Baby Sophisticate

[English below]

Tiden går hurtigt og jeg skal til at skynde mig, hvis jeg skal nå at slå op til uge 4. Det gik ellers godt i de første par uger, men der skal ikke så meget til og jeg har travlt på arbejdet for tiden. I uge 2 strikkede jeg en baby sophisticate sweater til den lille nye som er på vej. Jeg strikkede den som sagt i Lana Grossa Bingo og er rigtig tilfreds med resultatet. Jeg mangler stadig at sætte knapper i, men jeg har lidt tid endnu.

I uge 3 startede jeg på en halsedisse eller cowl af Lykkefanten som hedder Cymatics. Jeg har haft kig på opskriften siden hun udgav den og jeg har faktisk vundet den i en KAL hos lindse.dk. Jeg har så valgt at den skal være mit bidrag til endnu en KAL hos lindse.dk – nemlig strik-dansk-kal som er i gang lige nu i januar og februar. Jeg havde lidt problemer med komme igang – det vidste sig at der var en fejl i den skrevne udgave af mønstret. Diagrammet passede, men det så jeg selvfølgelig først efter jeg havde strikket første omgang et par gange :-/
Nu er jeg dog godt i gang – næsten halvvejs.

Til denne uge ved jeg ikke helt hvad jeg skal igang med. Jeg pønser lidt på noget mere baby strik, men helst ikke på for små pinde.

Cymatics cowl in progress
Cymatics cowl in progress

Time flies and I’m in a hurry if I’m going to cast on for this week. I made it nicely for the first two weeks but I’ve been busy with work lately so I’m already behind. For week 2 I finished the baby sophisticate sweater for the new baby and I love it. It still needs buttons but I’ve still got time for that. 

For week 3 I’ve started the Cymatics cowl by Lykkefanten. I’ve had my eye on that pattern since she released it. It’s my contribution for the knit danish KAL on lindses podcast – a danish knitting videocast. The danish version of the pattern gave me some trouble getting started but now I’m on track and knitting away happily at it.

What I’ll start for week 4 I don’t know yet. Possibly something baby – on not to small needles.

2 meninger om “Travlhed / busy

  1. Av, jeg er da ked af, at der er en fejl i opskriften. Kan du ikke skrive til mig, hvor den er, så jeg kan få den rettet? Håber ellers, at det er ok 🙂
    Det er en sød lille babycardigan du har fået færdig 🙂

    1. Mange tak. Jeg har skrevet til dig 🙂
      Jeg nyder ellers at strikke den og det går godt. Det varer nok ikke så længe inden jeg er færdig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s