Finished cowl
Finished cowl

[English below]

Uge 2 og jeg har allerede færdiggjort mit første projekt og selvfølgelig startet på nr. 2.

Halsrøret/cowl eller hvad det nu hedder er blevet rigtig fint. Jeg er fristet til at beholde den til mig selv… jeg mangler stadig at vaske den, men der er tid endnu 🙂 Den var nem og hurtig at strikke og jeg nåede ikke at blive træt af perlestrik.

Mit nye projekt er en ‘baby sophisticate sweater‘ – et ægte ravelry hit, som på pind 5.5 er et lille hurtigt projekt. Jeg strikker i den mindste størrelse og jeg håber at det kan blive en sweater lillebror kan bruge i de allerførste dage – hjem fra hospitalet og den slags 🙂 Garnet er Lana Grossa Bingo – et blødt og lækkert 100% merino uld, som jeg har købt i min lokale garnbutik. Farvet er en gråblå, som egentlig ikke lige var den farve jeg ledte efter, men som jeg alligevel godt kan lide. Jeg har allerede delt til ærmer og det er et nemt mønster at følge.

Jeg ved endnu ikke hvad jeg vil starte i næste uge, men måske bliver det noget af en dansk designer, så jeg kan være med i Karen‘s ‘strik dansk KAL’.

Baby Sophisticate in progress
Baby Sophisticate in progress

Week 2 and I’ve already completed my first project and startet my second. 

I finished the purple GAP-tastic-cowl and I’m really pleases with the result. I’m tempted to keep it for me. I still need to block it but there is still some time. It was a quick and easy knit and I didn’t get tired of seed stitch while knitting.

My new project is a baby sophisticate sweater – a real ravelry hit. On 5.5 mm needles it a quick little project. I’m knitting the newborn size and I hope it’s fit littlebrother from the beginning and maybe I’ll take him home in that sweater.  The yarn is Lana Grossa Bingo – very soft Aran weight 100% merino wool that I bought at my LYS. The color is a greyish blue that wasn’t the color I was looking for but I really like it all the same. I’ve seperated for the sleeves already and it’s a really easy pattern to follow.

I’m not sure what project I’ll be starting next week but it might be something for a ‘knit danish’ KAL on a danish video podcast that I really enjoy. 

En mening om “FO – Purple cowl

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s