20120723-083432.jpg

[English below]

De kreative udfoldelser griber om sig for mit vedkommende – og jeg bliver lettere forvirret over alle de ting jeg gerne vil og alle ideerne i mit hoved.

På det seneste er mit over fyldt med ideer om ikke bare at spinde, men at prøve og lave min egen håndten. Her tænker jeg ikke ‘bare’ på en pind med cd’er på, som jeg har læst om mange steder, men om at lave en fin en i træ. Min far har nemlig mit bedstefars drejebænk stående – og engang har jeg lært at bruge den. Måske er det bare en drøm, men det kunne da være fint at lave sin egen håndten.
Faktisk har jeg allerede en ide om hvordan den skal være – for jeg ved at den ene af min 2 håndtener er for tung til mig og det jeg vil spinde.

Jeg synes det kan være svært at begrænse sig til nogle få håndarbejdsting – jeg bliver hele tiden inspireret til at prøve nye (og gamle). Har I også den slags udfordringer?

My crafty pursuits are expanding – or at least in my dreams. I have taken up spinning and I sometimes dream of sewing again.

The spinning has left me with an overwhelming desire to make my own drop spindles. Not the cd kind although I might start with that just to have tried it. I want to make a real wooden one. My dad has my grandfather’s turning lathe (I hope this is the right word) and one upon a time I knew how to use it.
I already have some ideas as to how it will be constructed. One of the spindles I have now it too heavy and I would like a lighter version.

I find it quite hard to limit my focus to just one thing – at least in my mind. I don’t just want to knit all the things – I want to MAKE all the thing. How about you?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s