image

Undertitlen på Grib Garnet var – “og bliv grebet!”
Jeg kan vist godt sige at jeg var godt grebet af garn og strik i forvejen, men jeg blev også godt grebet af stemningen. Jeg har virkelig nydt at være sammen med andre strikkere og lære noget af dem. Det har været en fornøjelse at møde underviserne og med sine egne øjne se hvor mange kreative mennesker der arbejder med strik og hækling i Danmark.

Jeg har brugt dagens i dag på en workshop med Rachel Søgaard som havde titlen – hækl efter diagram. Ideen er at mange hækleopskrifter er komplicerede at læse, men det er nemmere hvis man bruger et diagram. Det kræver selvfølgelig at man kan læse et diagram. Det hjalp Rachel os rigtig godt med at lære. Hun udleverede et kompendium med forskellige opgaver, afhængigt af niveau samt en opskrift på et par pulsvarmere.
Jeg havde et par helt basale hækleteknikker, som jeg lige skulle have styr på,men da det var klaret gik jeg i gang med diagrammerne. Det gik rigtig fint. Jeg synes rigtig godt om det. Ind imellem synes jeg dog det er irriterende når man skal tælle f.eks. Hvor mange luft masker man skal slå op. Det er rarere når det står skrevet med tal.
En fordel ved diagrammer er at man også kan læse diagrammer f.eks. i japanske hæklebøger og dem er der mangefone af. Rachel havde nogle meget fine nogle og en af mine medkursister havde også med.
image

Uha – endnu mere inspiration 🙂

Min dag i Silkeborg sluttede med strikkebanko og et overdådigt kagebord. Jeg vandt desværre ikke noget, selvom der var mange fine præmier.
image

Nu sidder jeg i toget hjem og er godt træt, men heldigvis i den situation at jeg ikke skal på arbejde før på tirsdag. Skønt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s