Yarn win
Yarn win

[English below]

Jeg har tidligere berettet om at jeg har været så heldig at vinde i en give-away i en engelsk strikke-podcast, men faktisk vandt jeg også hos Charlotte i hendes julekalender give-away. Her vandt jeg 2 nøgler garn. Og minsandten om jeg ikke også har vundet hos Anna, som var så listig at skrive en kommentar på mit indlæg om det andet give-away win. Anna og jeg kender hinanden fra seminariet, hvor vi havde håndarbejde sammen for en håndfuld år siden efterhånden.

Anna har make-yarn-not-war, som er en dansk strikke podcast, som jeg nyder at lytte til. Hendes faste afsnit er: ‘på pindene’, ‘på nålen’, ‘på rokken’,  ‘set på ravelry’ og ‘salmer fra garnlagret’. Hun udsender en ny episode cirka en gang om måneden og de var cirka 40 min. per gang. Anna har mange sjove og spændende betragtninger om sit strik, hækling og sit spinderi.

Jeg synes det er en spændende podcast at lytte til og jeg vil opfordre alle til at give hende en chance.

I wrote about my give-away win earlier but I actually won in a christmas give-away on a danish blog. I won two skeins of yarn. As if that wasn’t enough Anna wrote a comment for me that I won in her give-away as well. Anna hosts a danish knitting podcast  called make-yarn-not-war. Anna and I went to school together when studying to become teachers. 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s