Stitchmarkers
Stitchmarkers

[English below]

Vi er nået til årets 6. uge og derfor har jeg nu slået op til 6 forskellige projekter. Det begynder at være lidt sværere… jeg er begyndt på nogle større projekter og har ikke haft så meget strikketid. Det har allerede medført én anden aktivitet og overvejer en mere.
Jeg har nemlig lavet mine første maskemarkører – for meget lang tid siden købt jeg materialer til det, men har ikke fået taget mig sammen til at bruge det. Det kom sig af at jeg fik 5 fine maskemarkører forærende og blev inspireret til at lave mine egne. Nu har jeg så lavet det første par – jeg skulle nemlig bruge nogen til mit projekt som jeg startede i uge 4: Asterope af Romi Hill i højlandsuld fra garnudsalg.dk i farven Toddy.
Den anden aktivitet som jeg går og tænker på er at sy nogle poser til mine projekter. I øjeblikket er mine projekter i små plasticposer, som ikke altid er optimale til formålet. De kan let går i stykker ved en pind der stikker igennem. Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal gribe det an. Jeg vakler lidt mellem at lave nogle ‘indkøbsposer’ – altså med hank, eller nogen med snorelukning. Jeg kunne selvfølgelig også lave begge dele? Nogle tips? Hvad går I med jeres projekter?

Til uge 5 slog jeg op til en tørklæde i noget silkegarn jeg engang har købt i netto. Jeg har ikke strikket så meget på projektet – jeg er lidt i tvivl om det. Måske kan det fikses med at skiftet til nogle større nåle, men måske passer projekt og garn bare ikke sammen.

Til uge 6 skal jeg til at slå op til endnu en viggo. Den jeg har strikket til min søn sidder konstant på ham i øjeblikket og den er sød, dejlig blød og holder godt den behandling den naturligt får af en dreng på 2½ år. Et dejligt projekt som jeg glæder mig til at strikke igen.

Asterope shawl
Asterope shawl

We have reached the sixth week of this year and I have now cast on for 6 projects. It’s beginning to be more difficult… I’ve started some bigger projects and I haven’t had as much knitting time. My startitis project have already brought on one unforseen activity and I’m pondering another. I have made my first home-made stitchmarkers. A long time ago I was given 5 lovely stitchmarkers and I immidiately went out and bought materials to make my own. Now I have finally managed to actually make some as I needed them for my project for week 4: The Asterope shawl by Romi Hill in blackhill highland wool from garnudsalg.dk in a dark red color called Toddy. 
The other activity that I have been pondering is making project bags. At the moments I just use small plasticbags that break or tear quite easily. I’m not sure now to make them? Maybe with a drawstring or handles – or both? Any suggestions? What do you do? 

For week 5 I cast on a scarf in some silk yarn I’ve had a long time. I’ve not to happy with the project… I may try to change the needle size and see if it helps. Maybe it’s not the right pattern for the yarn.

For this week I’m casting on another ‘Viggo’. The one I already knit for my son is used almost every day at the moment. I love it and he loves it. I’m looking forward to knitting another. 

 

Advertisement

En mening om “Unforseen consequences

  1. Jeg er imponeret du kan holde styr på 5-6 strikketøj på en gang, jeg vil bruge alt tiden på at finde ud af hvor langt jeg nu er. jeg er bedste til 2 maks 3, hvoraf det ene er et par strømper.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s