Jeg har fået ny motivation for mit ‘brug-før-du-køber’. Jeg tror nemlig jeg har fundet ud af hvad jeg vil købe. Det skal være Cascade 220 – det ser så lækkert ud og der er virkelig mange skønne farver. Så vidt jeg kan se kan det godt betale sig at købe det i udlandet, men spørgsmålet er, hvor meget man skal købe før det kan svare sig. Er der nogen som ved det? Måske vil jeg strikke den famøse February Lady Sweater eller en anden trøje til mig selv.
44 % er jeg oppe på, så der er lidt vej endnu. Heldigvis har noget til hjælp på pindene:

 • min lilla ‘sommerjakke’, som jeg har 600 g garn til. Jeg kommer nok ikke til at bruge det hele, men det batter alligevel. Måske skulle jeg komme igang med den igen.
 • mit trekantstæppe, som jeg har 1 kg garn til – her kommer jeg måske til at købe lidt mere, hvis det skal blive den størrelse jeg har tænkt mig.
Bølgetørklæde
Bølgetørklæde

Lige nu er jeg gået igang med et lille hækleprojekt. Jeg prøver at lave et tørklæde i bølger ligesom de tæpper der var en masse af rundt omnettet for noget tid et par år siden. Det er mest for sjov, men jeg tror nu det bliver meget fint. Jeg kunne åbenbart ikke tælle, da jeg lavede luftmasker, men jeg har da fundet ud af at det gør ikke så meget, da mønstret er så nemt 🙂

Om lidt skal jeg ud og cykle i det kolde, men smukke vejr. God weekend til alle 🙂

3 meninger om “Motivation

 1. bølgerne har også fristet her i huset, men så skal det være tæppet og det kender jeg mig godt nok til at vide at det aldrig bliver færdigt 😦 Så jeg forsøger slet ikke

 2. Hej,
  Tak for din kommentar på min blog 🙂
  Vedrørende Cascade 220: det er jo bare SÅ hamrende lækkert og slidstærkt!!
  Jeg har regnet lidt på det, og er nået frem til, at du hos Pavi Yarns (jeg ved desværre INTET om butikken) i England kan få et bundt Cascade 220 til 39.80 kr.
  Hos WEBS i USA koster ét bundt 40.36 kr., og køber du for over 60$ får du 20% i rabat, hvilket bringer prisen ned på 32.20 kr. Køber du for over 60$ er der en rimelig stor chance for, at der påløber told og moms, og så ville jeg lave en MEGA-ordre for at være på den sikre side 😉 Jeg har faktisk et par ting i min indkøbskurv hos WEBS, som bare ligger og venter på ubestemt tid, så måske vi skulle slå os sammen, når du engang “må” købe?

  Hvis du i første omgang bare vil prøve garnet, vil jeg råde dig til at købe i England i første omgang…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s