Solsikke fra min mors have
Solsikke fra min mors have

Så er den almindelig undervisning for alvor startet igen og det er helt mærkeligt at være igang.
Der er sket meget i løbet af denne uge. Første undervisning i alle mine fag (historie, geografi og didaktik). Jeg har været på besøg på praktik skolen, hvor jeg snart skal ud i praktik. Det er lidt overvældende, men rart at være igang igen. Det kan mærkes, både på mine medstuderende og på lærerne, at vi ikke har lang tid igen på seminariet. Det bliver en lang slutspurt kan jeg mærke.

Trekanter til mit tæppe
Trekanter til mit tæppe

Heldigvis bliver der også tid til lidt håndarbejde ind imellem. Det er sådan en god måde at slappe af på synes jeg. I øjeblikket er det trekantstæppet der får min udelte opmærksomhed. Jeg har fået opskriften på rygradden, i fingrene eller hvad  nu er passende og jeg kan hygge mig med at hækle en trekant i ny og næ. Det er blevet til disse 28 indtil videre. Jeg havde egentlig hæklet nogle af dem sammen, men var ikke helt tilfreds med sammensætningen. Nu har jeg så prøvet at tegne det på papir og har en god ide om hvordan det skal være 🙂

4 meninger om “Semesterstart og trekanter

 1. Det er det hyggelige ved brikker, men kan hækle en når tiden en og ret hurtigt bliver det noget man kan lade tankerne flyve til.
  Det bliver spændende at se farvesammensætningen 🙂

 2. Det er nogle superflotte og lækre ting du får lavet…

  Jeg er selv nybegynder i hækleriet, men nyder at sidde om aftenen og se fjernsyn og hækle.
  Jeg er selv igang med at hækle et sjal af oldemorfirkanter (det er ligesom det mine evner rækker til), men har ledt forgæves efter en lækker og relativ nem opskrift på hæklede trekanter. Kunne du tænke dig at dele din?? For dine trekanter er supersmukke,

 3. Hej Vibeke.

  Mange tak. Trekanterne er nemme at lave, når man først har fundet fidusen. Opskriften har jeg fundet her, men jeg vil ikke anbefale at strikke i bomuld, som jeg har gjort – så skal det i hvertfald være tyndt.
  Der findes masser af steder som tilbyder oversættelser af engelske hækleudtryk. Prøv dig frem og husk at den skal være helt trekantet ellers så gør du det forkert (jeg måtte lige prøve et par gange).

  God fornøjelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s