Jo SharpSå blev den færdig – lige i tide til at blive mit nr 2 af 12 projekter. Jeg er så glad og stolt. Det er min 2. trøje nogensinde og den er virkelig lækker. Jeg glæder mig virkelig til at bruge den.

Sommerfuglen er (måske) midlertidig – det var lige det jeg havde til at holde den lukket. Jeg har egentlig tænkt på noget i træ, men nu må vi se.

Nu med faktabox:

Mønster: Shawl Collar Cardigan fra Jo Sharps knit 1.
Garn: Mayflower Soft Line, Petrolblå – 10 nøgler til en størrelse B.
Pinde: 4 mm
Hot or Not: Meget hot, men ikke for varm 🙂

9 meninger om “Et styks færdig cardigan :-)

  1. Den er superflot! Det giver simpelthen blod på tanden, når noget så “stort” bliver så godt, og når det så ydermere er til en selv…jamen så bliver det næsten ikke bedre. :o)

  2. Hvor er den flot. Sikken en flot farve du har valgt.Superlækkert du fik gang i den interesse.

  3. hej Stine. Du spurgte mig hvilket garn jeg har brugt til mit bølgetæppe, det er ganske almindelig bomuldsgarn, som jeg har brugt. Alle mulige rester, som jeg havde på mit garnlager. Et par kollegaer her også bidraget med lidt garn. Farverne skulle bare holdes i blå/grønne/lidt lilla farver.

  4. Tak for jeres søde kommentarer – jeg er også meget stolt. Den er selvfølgelig taget i brug og den er lige som jeg havde drømt om 🙂 Jeg er også selv glad for farven – en rigtig dejlig farve synes jeg.

    Fru Larsen: Mange tak for oplysningen. Jeg har set mange tæpper, men kunne ikke helt se på billederne om det var uld eller bomuld.

  5. Jeg kan stadig huske 1. gang jeg strikkede en trøje til mig selv. Jeg var godt nok ikke særlig gammel, men kan stadig huske fornemmelsen da jeg trak i den trøje, som jeg HELT SELV havde lavet. Ja det var bare fantastisk. Din trøje ser rigtig lækker ud. Nu kan du jo roligt gå igang med trøje nr. 3… 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s