GarnlagerJeg kan ikke helt bestemme mig i øjeblikket – strikker lidt her og lidt der og tænker på en masse nye projekter jeg kunne kaste mig ud i. Det bliver mine igangværende projekter dog ikke færdige af. Udover strikkeriet har jeg også givet mig i kast med at få ordentlig styr på mit garnlager og det er lidt skræmmende. Billedet viser et lille udvalg af mit garn – resten kan ses på Ravelry. Det viser sig at jeg har temmelig meget garn – 5,25 kg plus det løse… Nu kan det godt være at nogle hardcore strikkere vil sige at det ikke er så meget, men jeg har kun strikket i 3 år.

Og hvad skal jeg så gøre ved det? Bruge det selvfølgelig! Det er til masser af projekter. Jeg har overvejet en ‘opsparingsmodel’ hvor jeg skal bruge lagergarn for at få lov til at købe nyt – måske skulle jeg gøre som her? Det skal jeg lige overveje inden jeg går igang.

Ugen har også budt på den første undervisning på seminariet efter praktik og opgaveskrivning. Det var rart at komme igang og få styr på det kommende semester. Et semester som for mit vedkommende vil byde på Vejr og Klima, Jordens dannelse, Cooperative Learning, Lærerprofessionalisme, Københavns historie og meget andet.

Så er det godt med en weekenden hvor man kan hygge, slappe af og lade op. God weekend til alle 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s