Tæl til 1000 er en sjov lille opgave, som jeg er engang hørte om i radioen. Det skulle være en oplevelse i sig selv at prøve at tælle til 1000. Det lyder måske lidt fjollet, men hvis man prøver så forstår man hvad der menes. Jeg har prøvet det et par gange, men er sjældent nået længere end 500. Alligevel ved jeg hvad der snakkes om – det kræver en del viljestyrke og koncentration at tælle til 500. Man skal holde ved og koncentrere sig – så man ikke glemmer hvor man er nået til. Det virker bedst, hvis man tæller højt – måske dog ikke for højt, hvis der er nogen i nærheden. Man får også sagt en masse tal, så man slet ikke ved om man har udtalt før – men ved jo godt at de findes, men har jeg nogensinde sagt tallet 377 før? Måske?

Sjov idé, ik? Jeg tror nok der skulle været skrevet en bog om det (og andre sjovt opgaver), men kan desværre ikke huske det. Måske kan nogen hjælpe mig?
Næste gang du står og venter på bussen eller noget andet, så prøv engang – man kan jo kun blive overrasket 🙂

2 meninger om “Tæl til 1000

  1. Det er sikkert også et glimrende middel mod søvnløshed – tvivler på at man nogensinde når til 1000 … hvis man vel at mærke evner at koncentrere sig om tallene og skubber alle andre tanker væk, når de dukker op.
    God fornøjelse med tælleriet !!
    Kærlig hilsen Dorte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s